Interviurile Biancăi Grip: Dan Pastiu, sibianul care a ajuns la milioane de euro în doar câțiva ani

0

Cum poți construi un business de la 0 la peste 23 milioane euro cifra de afaceri? Invitatul Biancăi Grip este Dan Paștiu, sibianul care nu mai are nevoie de nicio introducere. Cine nu a auzit până acum de faimoasa franciză Dabo Doner? În prezent, lanțul de restaurante al lui Dan Paștiu cuprinde 52 de locații și peste 1000 de angajați.

Povestea Dabo Doner a început în 2013, când își făcea intrarea pe piața din România primul restaurant fast-food. Totul a început la Sibiu, unde cu un concept distinct de clasicul fast-food, Dabo Doner a început să capete popularitate şi încrederea clienţilor săi, extinzându-şi activitatea într-un interval foarte scurt în multe oraşe importante din ţară în sistem de franciză.

Urmărește seria de interviuri cu Bianca Grip și omul din spatele antreprenorului – SUBSCRIBE! https://www.youtube.com/c/BiancaGrip/…

Cuvântul-cheie al evoluției sale ca antreprenor? PERSEVERENȚA.

Dan Paștiu a cochetat cu antreprenoriatul încă din liceu, pe vremea când le vindea vecinilor sau colegilor de clasă produse cumpărate anterior. A muncit apoi zi și noapte, a lucrat în HORECA timp de 20 ani, iar într-o zi și-a deschis propriul business.

Succesul lui nu a avut loc peste noapte, după cum el însuși povestește, ci s-a bazat pe o muncă de ani întregi. Cea mai bună decizie din viața sa de antreprenor? Delegarea sarcinilor.

“Cele mai multe decizii greșite în business-ul meu, eu le-am luat.” O discuție din care nu doar cei ce pășesc pe drumul antreprenoriatului au ce învăța, ci orice persoană interesată de propria dezvoltare, de strategii pentru succes și de a transforma pasiunea în business.

Indici de timp

7:46​ Am plecat de la zero…
10:54​ Schimbările aduse de creșterea numărului de locații
16:40​ Viața personală vs. Viața de business
21:17​ De la angajat la antreprenor
25:13​ Cum a fost Dabo Doner influențat de pandemie?
36:50​ Ce a însemnat pandemia pentru angajați?
38:10​ Planuri pentru 2021 44:15
Ce au preluat copiii de la tatăl Dan Paștiu?
48:39​ Cea mai frumoasă amintire din istoria Dabo?
51:55​ Sfatul lui Dan Paștiu pentru antreprenorii aflați la început de drum

Dacă aveți nevoie de sfaturi sau îndrumări în ceea ce privește marketing & antreprenoriat și lumea de business, o puteți contacta pe Bianca Grip, la adresa de email: bianca@gripads.ro

Citiți și: 

Interviurile Biancăi Grip: Ora la care ești cel mai productiv?

Interviurile Biancăi Grip: Cum a ajuns milionar în euro sibianul Lucian Todea

Interviurile Biancăi Grip: Comunicarea prin imagine. Cum alegi o fotografie bună?

Interviurile Biancăi Grip: Mihaela Stroe îți “Transformă viața în 90 de zile” – VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here