Internațional Alexander Holding își consolidează poziția de lider în transporturi prin preluarea Vio Transgrup

0

Internațional Alexander Holding, grup de firme controlat de antreprenorul Simion Apreutese, își extinde afacerea prin achiziția Vio Transgrup, prima companie de transport de la noi din țară certificată Tapa1.

Tranzacția a fost încheiată la finele anului trecut, grupul fondat de Simion Apreutese obținând acordul de la Consiliul Concurenței pentru această preluare, se menționează într-un comunicat remis de companie.

Valoarea tranzacției nu a fost făcută publică de fondatorul Internațional Alexander, însă finantarea acesteia a fost susținută de Unicredit Bank.

Internațional Alexander a fost asistată în procesul de achiziție a companiei Vio Transgrup de către Deloitte România.

“Prin dezvoltarea serviciilor oferite in mod constant, clientii International Alexander Holding vor beneficia de o gama diversificata, specializata si cu focus pe securitatea intregului lant de transport si logistica”, afirmă Simion Apreutese, fondatorul grupului Internațional Alexander.

Internațional Alexander este cea mai stabilă companie de transport din industrie și a confirmat an de an creșteri remarcabile, având recunoaștere în ultimii patru ani ca fiind “Cel mai eficient operator de transport cu capital romanesc”.

Dezoltare accelerată

Compania Internațional Alexander din Arad fondată în 2003 de Simion Ioan Apreutese scrie istorie în mediul de business românesc, demonstrând că și pe piața locală se pot face afaceri de succes de talie mondială.

Povestea Internațional Alexander a pornit de la o singură camionetă și a ajuns în poziția de lider al pieței de transport și logistică.

Această performanță se datorează unei viziuni ample a antreprenorului, care s-a ghidat încă de la început pe principii sănătoase de business: servicii premium pentru clienți, diversificarea serviciilor oferite, investiții în dezvoltare, o echipă dedicată care să dea dovadă de implicare, ambiție și dorința de a reuși.

Odată cu trecerea anilor și dezvoltarea continuă, Internațional Alexander a trecut de la statutul de companie la cel de holding. În prezent, Internațional Alexander Holding este un grup format din 17 societăți independente, fiind specializat în oferirea de servicii complexe de transport de mărfuri (atât rutier, cât și maritim și aerian), respectiv de servicii logistice, clienților din industria auto și tehnologică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here