Călin Văduva – Profesorul de business

0

A început ca profesor, apoi a prins un contract în Grecia. S-a întors la catedră, după care s-a angajat la o firmă japoneză. Aşa a arătat traseul profesional al lui Călin Văduva înainte să o apuce pe drumul antreprenoriatului.

Încercarea s-a numit Art Net, unul dintre primii dezvoltatori de software din Cluj-Napoca. Reuşita se numeşte Fortech, astăzi una dintre marile companii care reprezintă cu cinste industria românească de software atât în Europa, cât şi peste Ocean.

Compania, specializată în outsourcing, acoperă întregul ciclu de dezvoltare a unui produs software, din etapa de analiză de business, la dezvoltare de specificații, architecturi, dezvoltare, testare și mentenanță.

Reputaţia i-a adus un bogat portofoliu de clienţi, aşa că la mijlocul anului trecut şi-a deschis în SUA, la Chicago, primul birou de vânzări şi consultanţă din afara ţării.

Extinderea începuse de mai mult timp în România, Fortech ajungând să deschidă la Braşov, în prima parte a anului 2019, al patrulea birou regional, după Cluj, Iaşi şi Oradea.

Călin Văduva ocupă locul 5 în TOP 10 Antreprenori din Tehnologie și Inovație

Acest articol a apărut în anuarul „100 Cei mai buni Antreprenori”, ediția 2020, disponibil în rețeaua InMedio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here