Management by Virgil Profeanu: Câteva sfaturi despre comunicarea de business – VIDEO

0

În comunicarea de business sau atunci când vrei să atragi atenția cuiva formula de adresare este importantă, consideră Virgil Profeanu. Vă prezentăm câteva sfaturi și trucuri de care să țineți cont așa încât reușita să fie de partea voastră.

Evită formularea “Aș vrea să te întreb”. Adresează-te direct, întreabă fără să mai spui “aș vrea să…”, pentru că acest lucru îți dorești.

Uneori folosim astfel de formule să câștigăm timp. Însă puțini știu că cel mai bun mijloc este să taci, să procesezi informația, să-ți formulezi întrebarea și abia apoi să comunici.

Încearcă așadar să formulezi fiecare idee pe care o spui cât mai clar posibil, indiferent de destinatar. Făcând acest lucru, creierul tău se obișnuiește în acest mod ordonat și îți va fi mult mai ușor să comunici clar când ai neapărata nevoie.

Indiferent cu cine discuți, încă de la început exprimă-ți aprecierea față de interlocutor.

Comunicarea este o abilitate care trebuie învățată și practicată.  

Adaptează limbajul după interlocutor și foloseste cele mai simpliste cuvinte posibile pentru a fi sigur că ești înțeles.

Până la următorul clip nu uită să dai LIKE la pagina de Facebook și  SUBSCRIBE la canalul de Youtube

Cine este Virgil Profeanu

Virgil Profeanu este un om de afaceri cu experiență pluridisciplinară, capabil să coordoneze afaceri și proiecte de anvergură.

Virgil Profeanu este poet, scriitor, licențiat în teologie, cu o carieră de peste 10 ani ca tenor pe scenele operelor din România și din străinătate, consultant în management si project manager.

Virgil Profeanu a pus bazele VEGO în 2000 și a reușit să dezvolte compania adunând în jurul său o echipa de profesioniști cu care materializează pe rând fiecare dintre proiectele sale.

În cei 20 de ani de la intrarea în business, Virgil Profeanu s-a dovedit capabil să coordoneze afaceri și proiecte de mare anvergură ale VEGO HOLDINGS – linii de business în proiectare, project management, construcții, consultanță în afaceri, media și software development.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here