Management by Virgil Profeanu: Diferența dintre sfaturile gratuite și cele prețioase – VIDEO

0

Timpul este prețios. La fel și sfaturile. Totuși ai grijă la sfaturile oferite gratuit. De multe ori astfel de sfaturi mai mult te încurcă decât să îți fie de ajutor, consideră antreprenorul Virgil Profeanu.

Ce înseamnă un sfat gratuit? Un sfat gratuit este un sfat pe care nu l-ai gândit și un sfat de care cel care îl primește poată să nu țină cont.

Dacă vrei să oferi un sfat atunci trebuie să-l determini pe celălalt să-l dorească cu adevărat.

“Cum faci asta? Îl întrebi direct: mi-aș dori să-ți spun ceva ce ar putea să te ajute”.

În situația în care celălalt nu reacționează pozitiv și nu spune: “DA” și nu-i poți citi pe față emoția, dorința de a-i spune ceea ce vrei să-i transmiți, nu o face!

Dar dacă reușești să-l determini să-și dorească acel sfat, nu mai este un sfat gratuit, pentru că îi oferi un sfat prețios.

Până la următorul clip nu uită să dai LIKE la pagina de Facebook și  SUBSCRIBE la canalul de Youtube

Cine este Virgil Profeanu

Virgil Profeanu este un om de afaceri cu experiență pluridisciplinară, capabil să coordoneze afaceri și proiecte de anvergură.

Virgil Profeanu este poet, scriitor, licențiat în teologie, cu o carieră de peste 10 ani ca tenor pe scenele operelor din România și din străinătate, consultant în management si project manager.

Virgil Profeanu a pus bazele VEGO în 2000 și a reușit să dezvolte compania adunând în jurul său o echipa de profesioniști cu care materializează pe rând fiecare dintre proiectele sale.

În cei 20 de ani de la intrarea în business, Virgil Profeanu s-a dovedit capabil să coordoneze afaceri și proiecte de mare anvergură ale VEGO HOLDINGS – linii de business în proiectare, project management, construcții, consultanță în afaceri, media și software development.

Urmărește și: Management by Virgil Profeanu: Câteva sfaturi despre comunicarea de business – VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here