Interviurile Biancăi Grip: Ora la care ești cel mai productiv?

0

Știai că… între 50-80% dintre lucrurile pe care le ai de făcut într-o zi le poți face de la 5 la 8 dimineața? Dan Luca, sibianul care a inițiat programul 5AM Club, instructor personal cu 3 cărți bestseller pe Amazon și peste 10.000 de oameni care îi urmează sfaturile constant, ne dă o lecție despre PRODUCTIVITATE și ECHILIBRU.

Urmărește seria de interviuri cu Bianca Grip și omul din spatele antreprenorului – SUBSCRIBE! https://www.youtube.com/c/BiancaGrip/…

Urmărește seria de interviuri cu Bianca Grip și omul din spatele antreprenorului – SUBSCRIBE! https://www.youtube.com/c/BiancaGrip/…

Dan Luca crede foarte puternic în principiul “work hard, recover harder” și definește productivitatea conform acestuia, astfel: Productivitatea este un continuum.

Productivitatea nu este doar timpul petrecut în fața laptopului. Contează foarte mult și ce faci înainte și după: ce mănânci, dacă te hidratezi, dacă faci sport, dacă ai un somn odihnitor, dacă te conectezi cu oamenii importanți din viața ta. Dacă nu faci asta, timpul dedicat muncii va fi de o calitate mult mai redusă.

Tu îți dedici timp ție?

Dan Luca ne încurajează să înțelegem cum funcționează mintea și corpul nostru și să ne încărcăm bateriile constant. De ce? Fiindcă “Dacă nu începi cu tine, dacă nu îți oferi ȚIE, ce faci este de fapt un SACRIFICIU DE SINE, care nu este sustenabil pe termen lung. Vei ajunge la BURNOUT.”

De ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat produciv și a duce o viață echilibrată? De energie în corp, de claritate și focus în zona mentală, de încredere în tine însuți, de armonie (în relațiile cu ceilalți) și semnificație în zona valorilor personale (de ce faci ceea ce faci?) Poți să dai mai bun, mai mult și mai des. Poți să oferi dintr-o zonă de prea plin, de abundență, nu dintr-o zonă în care nu ai suficient nici pentru tine. Challenge-ul este să fii PRODUCTIV ȘI ECHILIBRAT!

Urmărește video-ul și fă chiar azi o schimbare radicală în viața ta!

Indici de timp

0:42 Cum a luat naștere 5AM Club?
13:52 Cum ne încărcăm bateriile pentru o viață echilibrată?
17:47 Despre “Tratament anti-amânare. Productiv acasă și la birou”
18:43 Training-uri pentru dezvoltare personală vs. Training-uri pentru dezvoltare profesională
22:25 5AM Planner și cărțile bestseller pe Amazon
25:23 Ce este “ora de aur”?
27:30 De ce să te trezești la 5AM?
31:03 De ce a renunțat Dan Luca la un job în corporație?
36:24 Despre succesul pe Amazon
39:42 Cui le sunt dedicate 5AM Club și Tratamentul anti-amânare?

Dacă ai nevoie de sfaturi sau îndrumări în ceea ce privește marketing & antreprenoriat și lumea de business, o puteți contacta pe Bianca Grip, la adresa de email: bianca@gripads.ro

Citiți și: 
Interviurile Biancăi Grip: Cum a ajuns milionar în euro sibianul Lucian Todea?

Interviurile Biancăi Grip: Comunicarea prin imagine. Cum alegi o fotografie bună?

Interviurile Biancăi Grip: Mihaela Stroe îți “Transformă viața în 90 de zile” – VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here