Antreprenorii următorului secol

0
Ciprian Mailat, Banii.net
Ciprian Mailat, Banii.net

Scârbit. Scârbit de presa făcută astăzi de mulți colegi. Senzaționalul și fuga după rating sau titlurile bombastice au ajuns să facă agenda zilei. Nu e normal. Nu asta am învățat la școală. Și nu asta mă reprezintă. La începutul lunii trecute, la târgul INDAGRA de la Romexpo, o colegă de la o televiziune de știri se arată sictirită că a alergat toată ziua după ministrul Daea, dar acesta nu a scăpat niciun porumbel pe gură. Practic, Daea nu a făcut-o de oaie, iar ea nu avea nicio știre! Păcat, acolo erau companii venite din toate colțurile țării și fermieri care abia așteptau să fie întrebați de reporteri despre greutățile la care nu mai știu cum să le facă față. Asta mi-a pus capac. De 15 ani de când lucrez în acest domeniu, nu m-am simțit niciodată mai stingher. Am spus „Stop joc!“ E timpul să facem presă așa cum am învățat. Din această lună, împreună cu câțiva colegi, am decis să pornim un nou proiect media. Nu e ușor, dar ne bazăm pe faptul că România merită mai mult decât copy-paste, mai mult decât promovarea non-valorilor și a „vedetelor“ de duzină care seară de seară împânzesc platourile televiziunilor.

Românii care au mai rămas în această țară și cei care au ales să-și câștige traiul zilnic în străinătate au nevoie de informații corecte, de știri adevărate. Asta vom face. Vom căuta, așa cum am făcut întotdeauna, acei antreprenori care nu s-au ferit de greutăți, care au muncit din răsputeri să construiască businessuri frumoase. România următorului secol este a lor și a noastră. Împreună punem bazele următorilor 100 de ani. Dacă nu clădim acum, cel mai probabil, copiii nepoților noștri nu vor mai avea ocazia să aniverseze Bicentenarul României. Noi am luat calea antreprenoriatului, iar acum vom ști cu adevărat cu ce se confruntă ei. Vom simți pe pielea și banii noștri cum ne afectează schimbarea legislației peste noapte. Nu vrem favoruri de la stat, vrem doar să fim lăsați să muncim. Vă cerem doar să ne citiți și să ne urmăriți.

Material apărut în Top 100 antreprenori, care se găsește la punctele de difuzare a presei și în rețeaua Inmedio.

Puteți comanda Top 100 antreprenori, printr-un mail la adresa office@banii.net, în care să specificați adresa și numărul de exemplare dorite. Prețul unui exemplar este de 25 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here