Interviurile Biancăi Grip: Cum a ajuns milionar în euro sibianul Lucian Todea?

2

Un sibian care a reușit să depășească granițele țării cu ajutorul unui hobby transformat în pasiune și, ulterior, în business. Lucian Todea, Co-Founder & COO Elrond Network, a participat la interviurile realizate de Bianca Grip, fondatoarea agenției GripAds, care oferă servicii integrate de promovare online.

Bianca Grip este cunoscută în lumea de afaceri că managerul care a dus proiectul online www.tocmai.ro din faza de start-up până în top 3 site–uri din România. Momentan, în calitate de Expert Online, ajută proiectele românești din zona de tehnologie să cucerească piață globală împreună cu echipa sa din cadrul agenției digital – GripADs.

Cine este Lucian Todea?

Lucian Todea este antreprenor încă de pe vremea când conceptul de “antreprenoriat” nu era cunoscut în România, când accesul la informație era restrâns și opțiunile erau limitate, adică de peste 20 de ani. Acum , împreună cu alți 2 sibieni, a fondat Elrond, un start-up în zona de tehnologie, respectiv de blockchain.

Anul acesta, cei trei sibieni au lansat o nouă platformă de blockchain care rezolvă una dintre cele mai mari probleme ale acestui domeniu și care și-a propus să revoluționeze tot ce înseamnă schimb de valoare și sisteme financiare.

„Am vorbit cu el despre curajul de a face business în zona de blockchain, despre ambiția și perseverența necesare pentru a insista chiar și atunci când pare că lucrurile nu funcționează, despre echilibrul carieră-familie și despre ce îi oferă Sibiul și România comparativ cu străinătatea”, spune Bianca Grip.

Indici de timp

0:22 Cine este Lucian Todea și ce face Elrond Network?
2:41 Cum și când a făcut primul milion de euro?
4:20 Antreprenor vs. Corporatist
6:19 Cum și-a descoperit pasiunea pentru tehnologie?
8:28 Internaționalizarea business-ului
13:11 Ideea de la care a pornit business-ul
20:25 Ce îl pasionează pe Lucian Todea?
25:54 Echilibrul carieră-familie 27:30 România vs. Străinătate

Dacă ai nevoie de sfaturi sau îndrumări în ceea ce privește antreprenoriatul feminin și lumea de business, o puteți contacta pe Bianca Grip, la adresa de email: bianca@gripads.ro

Bianca GRIP
● Facebook: www.facebook.com/biancagrip
● Instagram: www.instagram.com/bianca_gripaura

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here