Mii de flori românești și internaționale într-o expoziție de design floral la Palatul Noblesse (P)

0

În weekendul 10-11 august, Palatul Noblesse a adus magia din poveștile regale în București! 6 încăperi de la parterul palatului au găzduit fiecare câte o structură de flori impresionantă, alcătuind set-up-ul pentru 6 tematici diferite de evenimente! Intrarea în palat a fost formată dintr-o arcadă din peste 1.000 de trandafiri și hortensii roșii.

Cel mai mare eveniment de design floral din acest an, din București, “Luxury Wedding Design” a avut loc timp de două zile în Palatul Noblesse. Pregătirea structurilor a fost condusă de Alina Neacșa- Master Trainer & Owner Flori cu Fitze Academy, împreună cu o echipă de 15 designeri și invitatul special Timo Bolte- Designer florist internațional recunoscut pentru aranjamentele create pentru vedete precum Nicole Kidman, Robbie Williams, Elton John și Tom Cruise.

Aranjamentele florale din fiecare încăpere au fost create în funcție de design-ul interior al fiecărei camere astfel:
Sala Luxury- American Room, o lucrare tipică de nuntă americană desprinsă parcă dintr-o revistă. Cromatica florilor a fost aleasă în armonie cu mix-ul de alb și negru din marmură, dar care a evidențiat și candelabrul spectaculos, înconjurându-l cu flori;
Sala Gallery- Urban Garden a avut parte de un aranjament floral atipic: un copac având la bază o grădină de trandafiri;
Camera florilor românești- holul central, a fost dominată de un candelabru de 2.6 metri înălțime din ghirlande realizate din 300 de dalii, 700 trandafiri avalanche și 1.100 lisianthus;
în Sala Baroque a fost amenajată o masă cu flori în tendințele anului 2020-2021, iar design-ul floral expus a fost gândit ca o oglindă a detaliilor de pe tavan, fiecare culoare din pictura de pe tavan având un corespondent în design-ul mesei centrale.
Sala Regent a fost creată ca un foto corner în care vizitatorii au putut să se fotografieze, design-ul lăsând impresia că toate florile au crescut din mobilier.

Expoziția de design floral găzduită de Palatul Noblesse a oferit o experiență fastuoasă vizitatorilor, combinația de flori și texturi fiind una neobișnuită care a atras privirile.

Urmăriti site-ul www.palatulnoblesse.ro și pagina de Facebook Palatul Noblesse – Lifestyle Palace, pentru a fi la curent cu întregul calendar de evenimente 2019.

Palatul Noblesse-Lifestyle Palace este deținut de Noblesse Group Internațional, companie multibrand care activează în domeniul industriilor creative și culturale, promovând un stil de viață rafinat. “Add value to your lifestyle” este motto-ul care definește activitățile tuturor brandurilor din cadrul grupului (Palatul Noblesse, Noblesse Interiors, Studio Insign, Noblesse Academy si Fusion Arts).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here