Viziune de antreprenor

0

Familia Năsui se numără printre membrii fondatori ai Băncii Transilvania și are investiții însemnate în imobiliare. Totuși, core-businessul familiei este reprezentat de grupul American International Radio (AIR), cel mai mare distribuitor la nivel mondial al companiei Motorola Solutions.

Fondat și condus de Dorel Năsui, holdingul este prezent pe toate continentele, iar sediul central îl are la Chicago, în Statele Unite ale Americii.

Povestea de succes începe în 1986, când Dorel Năsui a fost trimis de statul comunist să vadă dacă electronica produsă în România poate fi vândută pe piața americană.

A ajuns acolo și, după ce a vizitat împreună cu un atașat comercial mai mulți potențiali clienți, a ales să nu se mai întoarcă. L-a ajutat o familie de români din Chicago, și-a găsit un loc de muncă, iar după câțiva ani a apucat pe drumul antreprenoriatului.

Din acel moment, creșterile uriașe au fost regulă, nu excepție. Astfel, a reușit să construiască o afacere de ordinul sutelor de milioane de dolari. În această performanță, antreprenorul susține că au contat mult valorile companiei sale, care sunt centrate pe satisfacția clienților.

Avem în minte doar trei lucruri: clienți fericiți, angajați fericiți, o companie fericită”, susține CEO-ul AIR. Pe lângă domeniile care au consacrat-o în business, familia Năsui a investit în ultimii ani și în biotehnologie.

Articol apărut în Top 100 antreprenori, anuar lansat în luna decembrie 2018, care se găsește la punctele de difuzare a presei și în rețeaua Inmedio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here