Terra Gaz Construct – un business consolidat

2

Frații Alexandru și Traian Bunea controlează Terra Gaz Construct, firmă care și-a început activitatea în sectorul construcțiilor în 1998. De la început societatea s-a concentrat pe procesul de optimizare și perfecționare a tehnicilor și procedurilor de lucru în domeniul construcțiilor dar și a altor servicii conexe, orientate către satisfacerea totală a cerințelor beneficiarilor.

Principalele domenii de activitate sunt lucrările de construcții civile și industriale, lucrările de finisaje interioare și exterioare, realizare confecții metalice, instalații sanitare și electrice, lucrările edilitare și infrastructură, închirieri utilaje pentru construcții și drumuri.

„În viziunea Terra Gaz Construct, relația cu clienții este una bazată pe transparență, încredere și respect. Pentru noi dezvoltarea unei relații solide cu partenerii noștri este prioritatea principală, permanenta cooperare, schimbul de informații și servicii întărind aceste relații. Respectând aceste principii am reușit să răspundem cu succes nevoilor și intereselor concrete ale clienților și partenerilor noștri”, a explicat Cătălin Aldea, director Terra Gaz.

Societatea Terra Gaz Construct se poate lăuda cu un portofoliu important de lucrări precum modernizarea Autodrom-Academia Titi Aur, a mai multor spitale printre care Clinica de chirurgie cardiovasculară pediatrică „Grigore Alexandrescu”. Compania construiește și clădiri de birouri și ansambluri rezidențiale în atât în țară, cât și în străinătate. În prezent, compania este implicată și în reconstrucția stadioanelor Steaua și Rapid.

În decursul anilor, frații Bunea au înțeles că un business solid este bazat pe dezvoltare. Așa că au realizat an de an investiții în dotări de utilaje și mașini și au reinvestit profitul în companie. Astfel, Terra Gaz Construct deține propria stație de betoane și o linie de producție PVC și tâmplărie. Practic, cu cei 585 de salariați, Terra Gaz Construct oferă servicii de construcții la cheie.

Alexandru și Traian Bunea ocupă locul 9 în TOP 10 ANTREPRENORI DIN CONSTRUCŢII ŞI INFRASTRUCTURĂ

Acest articol a apărut în anuarul „100 Cei mai buni Antreprenori”, ediția 2020, disponibil în rețeaua InMedio.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here