Farmecul noilor proiecte

0

După o activitate de peste două decenii în dezvoltarea businessului din industria hotelieră, cunoscutul om de afaceri George Copos s-a orientat și către zona imobiliară.

Anul trecut a început lucrările de construcție a unei clădiri de birouri moderne. Imobilul de clasă „Premium” Ana Tower va avea 24 de etaje destinate birourilor, însumând peste 41.000 metri pătrați închiriabili, din care 35.607 metri pătrați corespund celor 24 de etaje, iar circa 6.000 metri pătrați sunt alocaţi unei parcări cu 358 locuri, dispuse pe 3 etaje.

 Lucrările ar urma să fie finalizare în decembrie anul acesta, iar investiția a fost evaluată la aproximativ 70 de milioane de euro.

Totuși, cea mai profitabilă afacere a fostului patron al echipei de fotbal Rapid București rămâne grupul Ana Hotels, prin care omul de afaceri controlează hotelul Athénée Palace Hilton, din centrul Capitalei. În 2017, cifra de afaceri a grupului Ana Hotels a fost de peste 145 de milioane de lei, cu un profit net de 24 de milioane de lei, potrivit datelor afișate de site-ul Ministerului Finanțelor Publice.

În paralel, George Copos controlează și compania Ana Pan, care a înregistrat în anul 2017 o cifră de afaceri de aproape 25 de milioane de lei, în creștere față de anul 2016.

Articol apărut în Top 100 antreprenori, anuar lansat în luna decembrie 2018, care se găsește la punctele de difuzare a presei și în rețeaua Inmedio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here