Familia Goța vine cu o nouă abordare integrată de business pentru Elis Pavaje

0

Elis Pavaje, liderul pieței de pavaje din România, deținut familia Goța, intră într-o nouă etapă de dezvoltare. Proprietarii businessului și-au propus să evolueze de la statutul de firmă care produce și vinde pavele si borduri la cel de companie care propune un întreg concept de design integrat pentru clienții săi.

În acest context, începând cu această lună, compania lansează 4 stiluri noi integrate de amenajare exterioară, care conțin elemente de design potrivite oricărei locuințe.

Stilurile, denumite Nordic, Carpatin, Iberic și Regal înglobează atât pavaje, borduri cât și mobilier de exterior din beton, produse de decor sau focare, oferind clienților posibilitatea de a se inspira și de a își transforma grădina sau curtea într-o zonă de relaxare pentru întreaga familie și care este în perfectă armonie cu design-ul locuinței.

˝În contextul unui focus pe dezvoltarea produselor premium și a lucrărilor rezidențiale, intenționăm să oferim valoare adăugată clienților noștri prin intermediul conceptelor integrate și a calității produselor pe care le oferim. Anul trecut am reușit o creștere de 11% a cifrei de afaceri. Creșterea pe care o preconizăm pentru 2019 vine pe fondul investițiilor pe care le-am făcut în fabrici, showroomuri, linii de producție și nu în ultimul rând pe dezvoltarea și poziționarea brandului Elis.˝ a declarat Emil Goța, director general Elis Pavaje.

Pentru anul în curs, conducerea Elis Pavaje estimează o creștere a cifrei de afaceri de 10%, până la 200 de milioane de lei.

Produsele pot fi vizionate în showroomul inaugurat pe 18 aprilie 2019, la fabrica Elis din Secuienii Noi, județul Neamț. Cu peste 5.000 mp amenajați, acest al 3-lea showroom este cel mai mare din România, iar în cadrul său se pot găsi toate gamele Elis Premium și Standard, precum și produse de grădină ca și jardiniere, focare sau bănci. Acest showroom reprezintă ultima etapă a unei investiții de 10 milioane de Euro în punctul de lucru de la Secuienii Noi.

Înființată în 1991, în Petrești, județul Alba, compania Elis a reușit să crească semnificativ cifra de afaceri, în special în ultimii 15 ani, de la 4,6 milioane de lei în 2001 la 179 milioane în 2018 și la o echipă de peste 385 de angajați la final de an.

Mai mult, o a 4-a fabrică Elis urmează a fi inaugurată în semestrul 2 al anului în curs, în Vințu de Jos, Jud. Alba.  Fabricile vor asigura la momentul respectiv un volum total de 20.000mp pavele/ zi.

Produsele Elis sunt disponibile în reţelele de bricolaj, într-o reţea vastă de distribuitori, precum şi în showroom-urile proprii din Petreşti (Alba), Stoeneşti (Prahova) și cel menționat din Secuienii Noi (Neamt). Mai multe detalii puteți afla pe www.elis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here