Investițiile stau la baza unei construcții solide

0

Niculae Dușu este proprietarul Celco SA, unul dintre cei mai importanți producători de materiale de construcţii din România.

Omul de afaceri din Constanța are în desfășurare investiții de peste 4,5 milioane de euro care vizează atât achiziți de noi echipamente performante, cât și programe de cercetare și dezvoltare de produse și implementarea unui sistem de monitorizare a consumului de energie.

Totodată, antreprenorul este în plin proces de derulare a unor achiziții de terenuri pentru zăcământ de calcar, înnoirea parcului de motostivuitoare și repunerea în funcțiune a sistemului de linii ferate industriale interioare și exterioare la fabrica de BCA.

„Investim constant în programe de cercetare și dezvoltare, ne aliniem la toate cerințele europene în domeniu, investim anual în automatizare și digitalizare”, ne-a spus Niculae Dușu. Întrebat care a fost cea mai mare realizare a sa, omul de afaceri a declarat că se mândrește cu fabrica de var, o investiție greenfield.

Niculae Dușu critică schimbarea permanentă a legislației, populismul exagerat, inechitățile sociale legislative și lipsa investițiilor în infrastructură. El consideră că oamenii de afaceri trebuie să aibă o atitudine responsabilă față de firmele pe care le dezvoltă, față de angajați și față de societate.

Omul de afaceri este încrezător în colectivul companiei care are cultura, capacitatea și resursele necesare pentru a face față provocărilor viitorului. Antreprenorul susține traiul sănătos și are grijă ca produsele Celco să fie realizate cu mare responsabilitate față de mediul înconjurător. Acordă o atenție deosebită comunității unde își desfășoară activitatea și contribuie activ la creșterea numărului de construcții durabile, ecologice și eficiente energetic.

Articol apărut în Top 100 antreprenori, anuar lansat în luna decembrie 2018, care se găsește la punctele de difuzare a presei și în rețeaua Inmedio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here