Medicul antreprenor

1

Mohammad Murad nu a fost antreprenor dintotdeauna. Licențiat în Medicină, omul de afaceri chiar a profesat câțiva ani într-un spital din Capitală. La scurt timp după Revoluție, a intrat în lumea afacerilor, fiind cunoscut și ca cel care a adus restaurantul de tip fast-food Spring-Time în România, undeva prin anii ’90.

Astăzi, după 26 de ani, la nivel local sunt în jur de 18 restaurante, cu afaceri anuale de aproximativ 10 milioane de euro. Dar cea mai mare parte a veniturilor lui Mohammad Murad au legătură cu imobiliarele și cu turismul.

Despre ce este vorba? Ei bine, Murad este unul dintre cei mai mari hotelieri din România, cu peste 800 de camere în hoteluri, atât pe litoral, cât și în Capitală. În 2017, a inaugurat un hotel de lux de cinci stele, cu 144 de spații pentru cazare, în cadrul complexului Phoenicia din Mamaia Nord – Năvodari, în urma unei investiții de 10 milioane de euro.

De-a lungul timpului, Murad a făcut o serie de achiziții, inclusiv complexul Amfiteatru Belvedere din Olimp, de care-l leagă mai multe amintiri din perioada studenției. Anul acesta, antreprenorul a declarat că dezvoltă proiecte pe mai multe șantiere în același timp, în Năvodari urmând să finalizeze 450 de apartamente în complexul Onix, în timp ce la București este vorba de 2.000 de apartamente în complexul Onix Residence.

Articol apărut în Top 100 antreprenori, anuar lansat în luna decembrie 2018, care se găsește la punctele de difuzare a presei și în rețeaua Inmedio.

Puteți comanda Top 100 antreprenori, printr-un mail la adresa office@banii.net, în care să specificați adresa și numărul de exemplare dorite. Prețul unui exemplar este de 25 de lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here