Ambasadorul Sibiului

0

Grupul de firme CON-A este cunoscut multor companii mari din România. Asta pentru că afacerea deținută de Mircea Vasile Bulboacă a construit în ultimii 18 ani nu mai puțin de 70 de fabrici.

Inginerul constructor Bulboacă a demarat afacerile imediat după Revoluție, în martie 1990 și, de atunci, grație unor investiții inspirate și implicării într-un sector aflat în plin avânt bilanțul său financiar a fost, an de an, spectaculos.

În ultima perioadă însă, după cum declară chiar Mircea Vasile Bulboacă, segmentul construcțiilor a intrat într-un ușor declin, dar afacerile CON-A s-au menținut la un nivel impresionant, în 2017 ajungându-se la  120 de milioane de euro.

Este important de menționat totuși că, în prezent, omul de afaceri sibian conduce un business aflat pe prima poziție în segmentul companiilor de construcții cu capital românesc, înaintea unor nume mari precum Bog’Art, Erbaşu sau Hidroconstrucţia.

În portofoliul CON-A se află construcții precum uzinele Daimler din Sebeş, Bosch de la Cluj, Pirelli sau Michelin. Tot Bulboacă este și cel care a realizat „Turnurile Gemene” și hotelul Ramada din Sibiu, iar acum lucrează pentru Ursus, Philip Morris, dm şi B. Braun.

 Și grupul danez Rockwool a apelat la CON-A pentru construcţia fabricii de vată mi­ne­rală bazaltică din judeţul Prahova. Succesul lui Mircea Vasile Bulboacă i-a adus în 2017 și titlul de „Ambasador al Sibiului”.

Articol apărut în Top 100 antreprenori, anuar lansat în luna decembrie 2018, care se găsește la punctele de difuzare a presei și în rețeaua Inmedio.

Puteți comanda Top 100 antreprenori, printr-un mail la adresa office@banii.net, în care să specificați adresa și numărul de exemplare dorite. Prețul unui exemplar este de 25 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here