Mărcile preferate de români – un demers în vremuri de criză cu ochii spre economia viitorului

0

Brand Media Production și Grupul de Publicaţii MediaTeca dau startul unei ample cercetări de piaţă, care are ca scop identificarea mărcilor preferate de către români. Rezultatele vor fi publicate, în această vară, într-un anuar dedicat mărcilor de succes de pe piaţa românească, iar poveştile celor mai bune dintre ele vor fi publicate pe banii.net, informateca.ro, casoteca.ro, piatapresei.ro, agroteca.ro şi topantreprenori.ro, cât şi pe site-uri partenere.  

Brand Media Production si Grupul de Publicaţii MediaTeca au decis să lanseze acest nou demers jurnalistic şi sociologic, plecând de la ideea că lucrurile bine făcute rezistă oricărei provocări, chiar dacă aceasta capătă aspectul unor crize medicale sau economice. Ba mai mult, din toate aceste încercări, brandurile ies mai puternice şi mai pregătite să facă faţă celui mai mare test: trecerea timpului.

MAI EXACT, NE-AM PROPUS SĂ IDENTIFICĂM, CU AJUTORUL CITITORILOR NOŞTRI, CELE MAI APRECIATE MĂRCI DIN ROMÂNIA ŞI SĂ PREZENTĂM POVESTEA ACESTORA ÎN CADRUL UNUI MATERIAL COMPLEX

O marcă puternică poate garanta succesul unui business. Totuşi, pentru a impune o marcă pe piaţă, este nevoie ca o serie de factori să conlucreze: să existe un produs sau un serviciu de calitate, care să aibă succes în rândul publicului, şi o strategie de marketing coerentă, constantă şi susţinută, iar aici totul este în strânsă legătură cu valorile pe care marca, compania şi angajaţii le promovează. Cea mai bună dovadă sunt mărcile care dăinuie de multe decenii sau chiar de secole, dar câte din mărcile mai noi cu mare succes astăzi vor mai exista peste 100 de ani, este, însă, greu de estimat. Totul ține de valori, de viziune, dar şi de modul în care brandurile fac faţă provocărilor tehnologiei, cu alte cuvinte, de capacitatea de a se autoreinventa.

Eforturile vor fi semnificative, dar pandemia de coronavirus va trece. Efectele se vor mai face resimţite ceva timp, însă economia îşi va reveni, iar atunci şi business-urile îngenuncheate de criză vor putea renaşte dacă au în portofoliu branduri puternice.

ÎN ÎNCHEIERE, VĂ RUGĂM SĂ COMPLETAŢI ACEST CHESTIONAR

*Informaţiile valoroase cu privire la preferinţele dumneavoastră sunt importante pentru noi şi vor fi folosite exclusiv în scop ştiinţific/jurnalistic. Mai mult, acestea vor rămâne confidenţiale deoarece nu vă solicităm să vă dezvăluiţi  identitatea şi nici nu vă cerem informaţii după care aţi putea să fiţi identificat.

AICI PUTEȚI ACCESA CHESTIONARUL 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here