DEZBATERE by PiataPresei: Cu cine reclădim și modernizăm România?

1

Cum va arata tara noastra peste 5 sau 10 ani?Cine va participa la modernizarea Romaniei? Care sunt domeniile importante? Acestea sunt doar câteva întrebari la care încercăm să găsim răspuns în cadrul DEZBATERII: „Cu cine reclădim și modernizăm România?”

Evenimentul este dedicat antreprenorilor, multinaționalelor, asociațiilor patronale și profesioale, instituțiilor, mediului universitar și învățământului în sistem dual. Dar nu în ultimul rând cititorilor și tuturor românilor!

https://www.facebook.com/ciprian.mailat/posts/3906772936000566

Vă prezentăm care vor fi cele mai mari investiții planificate de companii, primării și de Executiv, în următorii ani, ce fonduri euroepne sunt la dispoziție, care sunt prioritățile și nevoile companiilor, cum colaborează instituțiile de învățământ cu mediul de afaceri pentru a pregăti viitorii specialiști și ce trebuie făcut pentru o accelerare a modernizării țării noastre.

Agenda:

09,30-11,45- Sesiunea I: Marile investiții planificate în următorii ani

12,00-14,30- Sesiunea a II-a: Energia – motorul economiei

15,00-17,00- Sesiunea a III-a: Educație, cercetare și antreprenoriat

Partenerii conferinței

Evenimentul este organizat cu sprijinul următorilor parteneri:

Parteneri principali: CEZ; Nuclearelectrica

Parteneri: Qfort, Romgaz, Transgaz, Transelectrica, Grampet Group, Chimcomplex, Bosch Romania, Continental Romania, International Alexander, Doraly, Apa Kangen, GripADs

Parteneri media: Agerpres, Focus Energetic, E-nergia, InvestEnergy, Energy Center, Informateca, Pedacoteca, Top Antreprenori, Energyhub, Wavenews

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here