Sprâncenele perfecte ale Anastasiei

0

Un job ca oricare altul într-un salon de înfrumusețare. Așa a început povestea Anastasiei Soare (60 de ani) în America, țara tuturor posibilităților.

Originară din Constanța, dintr-o familie macedoneană tradiţională, Anastasia a moștenit flerul în afaceri chiar de la mama ei, care avea un mic atelier de croitorie, cu câteva fete angajate pe mașinile de cusut.

Acolo, printre cliente care-și probau rochiile, fetița de 12-13 ani primea primele lecții de „customer service”, pe care, mai târziu, le-a aplicat în propriul business. Acum, Anastasia Soare conduce un adevărat imperiu în America, având peste 1.500 de magazine în care se vând produse profesionale pentru sprâncene, dar și mai multe francize în Mexic, Thailanda și Japonia.

 Iată că, cea supranumită „Regina Sprâncenelor de la Hollywood“ – prin mâna ei au trecut vedete precum Madonna, Jennifer Lopez sau Oprah – a învățat să performeze nu doar cu saloanele de înfrumusețare, ci și cu propria linie de produse sub denumirea Anastasia Beverly Hills, lansată în anul 2002.

Produsele sale sunt comercializate și în Europa, inclusiv în România, iar la București, antreprenoarea a deschis în ultimii ani mai multe saloane Anastasia Beverly Hills. Recent, presa de peste ocean a scris că fondul de investiţii TPG Capital ar negocia preluarea unei părți din compania Anastasiei, tranzacției evaluată la miliarde de dolari.

Articol apărut în Top 100 antreprenori, anuar lansat în luna decembrie 2018, care se găsește la punctele de difuzare a presei și în rețeaua Inmedio.

Puteți comanda Top 100 antreprenori, printr-un mail la adresa office@banii.net, în care să specificați adresa și numărul de exemplare dorite. Prețul unui exemplar este de 25 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here