Consolidarea mediului de afaceri – un proiect sustenabil

0
Viorel Ștefan, VP
Viorel Ștefan, VP

În anul 2018 prin Programul național multianual de micro industrializare s-a urmărit sprijinirea investiţiilor în sectoare economice prioritare, creşterea volumului de activitate şi a competitivităţii IMM-urilor din aceste sectoare.

Tot în anul 2018 prin Programul de dezvoltare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă s-au realizat pași importanți în sprijinirea operatorilor economici, societăţi comerciale şi societăţi cooperative, prin facilitarea accesului la finanţare, în scopul îmbunătăţirii performanţelor economice şi tehnice ale acestora, urmărind adaptarea la cerinţele determinate de statutul României ca stat membru al Uniunii Europene.

Nu mai este o noutate că România are în continuare cea mai robustă creștere economică din Uniunea Europeană, iar șomajul se situează la cote minime în foarte multe zone. Exporturile, puterea de consum, eforturile de absorbție de fonduri au cunoscut și în 2018 evoluții notabile. Dacă ne uităm la planurile unor investitori importanți din SUA, China, Europa, de a-și extinde afacerile în România, putem concluziona că există un sentiment de încredere în evoluția economiei românești și implicit în stabilitatea mediului de afaceri.

Guvernul va continua aceste programe importante pentru dezvoltarea mediului de afaceri românesc şi va asigura un cadrul favorabil investițiilor pentru a oferi şanse antreprenorilor care vor să-şi transforme ideile în afaceri de succes.

Material apărut în Top 100 antreprenori, care se găsește la punctele de difuzare a presei și în rețeaua Inmedio.

Puteți comanda Top 100 antreprenori, printr-un mail la adresa office@banii.net, în care să specificați adresa și numărul de exemplare dorite. Prețul unui exemplar este de 25 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here